Mamacafé

Een plek waar moeders elkaar ontmoeten er ervaringen uitwisselen. Goede koffie, thee & taart horen erbij! Net als een presentatie of miniworkshop door een deskundige. Zoals: babymassage, bekkenbodemtherapie, kinder EHBO, voeding, ... alles wat betrekking heeft op ouder en kind. We organiseren het Mamacafé samen met de Gemeente Opsterland, Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en kraamzorgorganisaties. 

Inspiratie & ervaringen delen

Als je de plaatjes mag geloven, is zwanger zijn en moeder worden één grote roze wolk. En die willen we je zeker niet ontnemen. Maar tegelijk blijkt het vaak een intensieve tijd te zijn. Vrouwen kunnen zich onzeker en eenzaam voelen en zelfs uit balans raken. Misschien wil je alles graag zo goed mogelijk doen: als moeder, als partner, als vriendin, als werkneemster. Het eerste jaar van het moederschap is voor veel moeders dan ook een pittige periode. Extra fijn om in deze tijd wat steun van elkaar te krijgen. Ook als het allemaal prima loopt kan het fijn zijn om medemoeders te ontmoeten & een miniworkshop te volgen bij het Mamacafé. 

Het Mamacafé vindt plaats in Café de Balustrade bij Rinsma in Gorredijk. Toegang is gratis, opgeven is niet nodig. Kijk voor data, tijden en onderwerpen op de socials. We zien jullie graag weer met jullie kleintje! 

Zullen we je terugbellen?

Naam Telefoonnummer
© 2024 Bloesem verloskundigen
| Website: Het Wep