Pretecho

Kijk je ook zo uit naar de eerste ontmoeting met jullie kindje? Met onze bijzondere echografie krijg je alvast een voorproefje! In 2D, 3D of zelfs 4D. De keuze is aan jullie. Naast de standaard aangeboden echo's kun je bij ons terecht voor uitgebreide pretecho's. We nemen er de tijd voor. En: er zijn extra zitplaatsen beschikbaar voor bijvoorbeeld oma's en opa's die ook niet kunnen wachten :-) 

Geslachtsbepaling

Vanaf 15-16 weken kunnen we goed zien of het een jongen of meisje is. Deze echo is in 2D, in zwart-wit en duurt ruim een kwartier. Bij twijfel of niet zien kom je uiteraard terug totdat we het zeker weten. We printen direct een aantal echofoto's.

3D & 4D echo

Tussen de 24 en 32 weken zwangerschap hebben we een prachtig beeld voor speciale 3D en 4D echo's. 3D geeft een stilstaand kleurenbeeld, en 4D is echt een realistisch bewegend kleurenbeeld. Je kunt je kindje dan ook zien gapen, lachen of duimen. Je krijgt natuurlijk een aantal mooie echofoto's en we maken korte filmopnames die je mee krijgt op USB-stick.  Deze echo duurt 30 tot 45 minuten. 

Over 2D, 3D en 4D

Met ons geavanceerde echoapparaat kunnen we zowel 2D, 3D als 4D echo's maken. Bij een 2D echo zie je het kindje in de bekende zwart-wit beelden. Je ziet eigenlijk steeds een heel dun plakje, dus een doorsnede van het kindje. Je kijkt als het ware door het kindje heen en ziet alles aan de binnenkant. De 2D beelden worden vooral bij de medische echo’s gebruikt of bij een geslachtsbepaling. Tot ver in de zwangerschap kun je hele mooie 2D beelden krijgen.

Bij een 3D echo wordt er een extra diepte en kleur aan de 2D doorsnede toegevoegd. 3D betekent drie dimensionaal. Dat betekent dat je 3 dimensies ziet, namelijk lengte, breedte en diepte. 3D beelden zijn stilstaande beelden (zoals een foto). 

Een 4D echo zijn bewegende 3D beelden. Een 4D echo wordt ook wel 'live 3D' genoemd. De beweging van het kindje tijdens de echo is de vierde dimensie. Bij een 4D echo zie je het kindje afwisselend in 2D zwart-wit beelden en in bewegende 3D kleuren beelden. Tussen de 24 en 32 weken krijg je de mooiste resultaten bij een 3D of 4D echo.

Ben je bij ons onder controle, dan krijg je 10% korting op je 3D en 4D echo! 

Zullen we je terugbellen?

Naam Telefoonnummer
© 2024 Bloesem verloskundigen
| Website: Het Wep